• Stationsweg 21, Winschoten
  • 0597-870102
  • info@cityhotelwinschoten.nl

Het hotel

City Hotel Winschoten is afgelopen jaar gerenoveerd tot een modern, gezellig familiehotel. Er zijn 34 kamers. Alle kamers hebben douche en toilet. Sommigen hebben ook een bad. Op elke kamer staat een waterkoker en wat koffie en thee. 

Het hotel ligt in het centrum van Winschoten, tegenover het bus- en treinstation. De regio Oost-Groningen heeft een prachtige natuur met vele fiets en wandelmogelijkheden. Het hotel is dan ook zeer geschikt voor zowel zakenmensen en toeristen.

Naast de overnachtingsmogelijkheden heeft het hotel 3 zalen, die gebruikt kunnen worden voor vergaderingen, meetings, cursussen en dergelijke. Voor groepen met een activiteitenprogramma is dit ideaal. 

Winschoten, rozenstad, is de roos in de regio. Het City Hotel is de roos in Winschoten.

Het restaurant

Het City Hotel Winschoten biedt overnachting inclusief ontbijt. Helaas heeft het hotel (nog) geen restaurant voor lunch of diner. U kunt gebruik maken van de vele gezellige restaurantjes in de omgeving. Indien de restaurants gesloten zijn, bijvoorbeeld in verband met corona, kunt u eten laten bezorgen, of afhalen en meenemen. 

Komt u met een grote groep voor meerdere dagen? Dan is catering uiteraard te regelen. 

De zalen

Er zijn 3 zalen. Voor groepen met een activiteitenprogramma is dit ideaal! 

Iets te vieren?
Vergadering? 
Vrij-mi-bo? 
Gewoon zomaar gezellig? 

Onze zalen zijn te boeken voor gezelschappen. Allerlei soorten catering zijn mogelijk, van gewoon koffie met koek, tot hapjes en drankjes, lunch en diner. We bespreken samen vooraf de wensen en mogelijkheden. 

Uw gastheer en gastvrouw: Tom en Karin

Tom en Karin proberen het u zo goed mogelijk naar de zin te maken. Dit kunnen wij, want we doen dit al 15 jaar op ons hotelschip Averechts. Tom als schipper, Karin als matroos. Wij maakten met dit charterschip meerdaagse tochten met 30 gasten. We zijn altijd erg trots op ons schip en onze service geweest. Het schip is nu te koop, want we richten al onze aandacht op ons nieuwe hotel.

We zijn pas sinds augustus 2020 eigenaar van het hotel, dat sinds april 2019 leeg staat. We starten het weer op en maken er een modern hotel van, met goede wifi, mooie tv’s en een lekker ontbijt. We zijn hier erg trots op. Onderling grappen we wel eens dat we nu een hotelschip hebben zonder zeilen en met een vaste ligplaats!

Welkom dus in City Hotel Winschoten!

Tom Schaefers: 06 44 600 226
Karin van Beek 06 3090 4541