Het hotel

Het hotel is in 2021 gerenoveerd tot een modern, gezellig familiehotel. U bent van harte welkom! 

Ideale locatie
Het hotel ligt in het centrum van Winschoten, tegenover het bus- en treinstation. Winkels en restaurants zijn op loopafstand. 

Rustige, ruime kamers
Er zijn 34 kamers. Alle kamers hebben een eigen badkamer en smart TV.  De kamers bevinden zich aan de achterkant van het hotel en zijn daarom erg rustig.

Ontbijt inclusief
Het ontbijt is gratis, dat wil zeggen in de hotelprijs inbegrepen. Het is in de vorm van een buffet, en er is voor elk wat wils: klik hier voor een indruk!
Ma-vr: 06:30 – 10:00 uur/ za-zo 07:30 – 10:00 uur 
Eerder is mogelijk op verzoek. 

Uitstekende wifi
Overal is er toegang tot gratis uitstekende wifi. Het hotel is dan ook zeer geschikt voor zowel zakenmensen en toeristen.

Wasmachineservice
Wij draaien voor u een wasmachine en droger op verzoek (tegen betaling). Alles weer lekker schoon! 

Eigen parkeerplaats voor auto’s en fietsen
Wij hebben een eigen parkeerplaats voor maximaal 15  personenauto’s. Ook is er een laadpaal aanwezig voor electrische auto’s.  Parkeren in de omgeving is ook heel goed mogelijk en gratis. Uw fiets kunt u bij ons stallen in een overdekte, afgesloten ruimte en u kunt daar ook uw E-bike opladen.

Het restaurant

Geen eigen kok
Het City Hotel Winschoten biedt overnachting inclusief ontbijt.We hebben vooralsnog geen kok, onze keuken wordt ’s morgens enkel gebruikt voor het bakken van lekkere eitjes bij het ontbijt! 

Restaurants in de nabije omgeving
Voor lunch of diner kunt u gebruik maken van de vele gezellige restaurantjes in de omgeving. 50 meter naar rechts is er een heerlijke grillroom, 100 meter naar links is er een Chinees restaurant. Op 5 minuten loopafstand vanaf het hotel zijn er diverse andere heerlijke restaurants. 

Beneden in het hotel is er een ruimte die omgetoverd is tot een kleine keuken met een magnetron. Deze kunt u eventueel gebruiken om zelf iets klaar te maken of op te warmen. 

U ziet het: we zijn van alle gemakken voorzien!  

De zalen

Er zijn 3 zalen. Voor groepen met een activiteitenprogramma is dit ideaal! 

Heeft u iets te vieren of te herdenken?
Wilt u vergaderen?  
Gewoon zomaar gezellig bij elkaar komen? 

Onze zalen zijn te boeken voor gezelschappen. Een hapje en een drankje zijn te bespreken. We bespreken samen vooraf uw wensen en mogelijkheden.  

Klikt u hier voor meer informatie. 

Uw gastheer en gastvrouw: Tom en Karin

Tom en Karin proberen het u zo goed mogelijk naar de zin te maken. Dit kunnen wij, want we hebben dit vanaf 2007 altijd al gedaan op ons hotelschip zeilcharter  Averechts. Tom als schipper, Karin als matroos. 

Vanaf augustus 2020 zijn wij eigenaar van het hotel in Winschoten.  We maken er een mooi, gezellig en modern hotel van, met fijne en vooral schone kamers,  goede wifi, mooie tv’s en een lekker ontbijt. We zijn hier erg trots op. Onderling grappen we wel eens dat we nu een hotelschip hebben zonder zeilen en met een vaste ligplaats!

Welkom dus in City Hotel Winschoten!
Stationsweg 21 
9671 AL  Winschoten
Tel: +31(0)5 9787 0102

Tegenover het bus en treinstation.